HoroskopyVěštci

Liliana

Jasnovidectví a věštění, Výklad karet

Telefon: 234 497 006

Již 25 let radím a pomáhám při starostech a osobních krizích. Svůj jasnocit jsem odhalila během studií. Na praxích se mi pravidelně stávalo, že jsem osobní věci ze života ostatních lidí prostě věděla, aniž by mi o nich museli říkat. Tak se staly mé mediální schopnosti pevnou součástí mojí práce. Dnes mám jasnozřivost ještě vyvinutější pravidelným tréninkem, a tak používám jen zřídka a na potvrzení toho, co vnímám, výklad karet.

Vzájemný vztah cti a upřímnosti mezi mnou a klientem je pro mě velmi důležitý, stejně jako to, že se klient cítí pochopen a přijat. Krok za krokem ho vedu k jeho vrozenému tvůrčímu potenciálu. Spolu nacházíme možnosti, jak vyplnit své touhy a spoluutvářet osud. Stává se, že klient přichází s otázkou: „Vrátí se mi partner zpět?”, a v průběhu hovoru pochopí, že důležitější by pro něj byla formulace: „Jaký partnerský svazek chci prožívat a jak najdu partnera, který se ke mně opravdu hodí?”. Snažím se, aby klient nalezl cestu ke svému vyššímu JÁ.

Poradím vám především v otázkách partnerství a milostných vztahů. Obrátit se na mě ale můžete i s jakýmkoliv jiným problémem. Pracujte na svém osudu, vyplňte si svá přání, dopomohu vám k tomu! Tel.: 234 497 006. Vaše Liliana

SMS pište ve tvaru VYLOZ LILIANA a váš text na 904 30 46

Emanuela – Výklad karet, Práce s kyvadlem, Minulé životy a karma, Reiki na dálku

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz