HoroskopyVěštci

Irma

Výklad karet, Jasnovidectví bez pomocných prostředků, Minulé životy a karma

Telefon: 234 497 006

Po jednom klíčovém zážitku z dětství jsem zjistila, že mám dar jasnozřivosti. V době dospívání mě maminka, která má také mediální nadání, zasvětila hlouběji do spirituality. Již v 16ti letech jsem začala za pomoci karet radit kamarádům a známým. Kromě svého hlavního povolání, ve kterém se věnuji terapii s koňmi, jsem začala v roce 1990 nabízet své služby profesionálně.

Pracuji jasnozřivě a pro výklad používám Crowley tarot, karty lásky, Lenormand a Rider-Waite. Ráda vám prostřednictvím svých schopností ukážu souvislosti a cesty potřebné pro zvládání problémů. Při analýze karmy vám sdělím něco víc o vašem minulém životě a přiblížím vám místa, na kterých již vaše duše žila. Dozvíte se ode mě i to, jak byste mohli vaši karmu vylepšit.

Poradím vám ve všech situacích, nic mi není cizí. Mou specialitou je ale nabídka ženám, kterým sestavím rozbor partnera a pomohu jim ho pochopit. Mám již více než 20letou zkušenost s prací s lidmi, kteří se dostali do kritické životní situace a jsem schopna jim při hledání řešení nabídnout více možností. Zavolejte mi na tel.: 234 497 006! Kartářka Irma

SMS pište ve tvaru VYLOZ IRMA a váš text na 904 30 46

Lea – Výklad karet

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz