HoroskopyVěštci

Lýdie

Výklad karet, Numerologie, Reiki na dálku, Práce s kyvadlem

Telefon: 234 497 006

Srdečně vás vítám. Jmenuji se Lýdie a jsem zrozenkyní znamení Vodnáře, kde mám také i ascendent. Má spiritualita mi byla zřejmě sudičkami vložena do kolébky. Díky tomu, že jsem se odmalička setkávala se spoustou zajímavých lidí, mohla jsem tyto schopnosti dále rozvíjet.

Nejraději při svých výkladech používám karty Andělské nebo Lenormand. Kartám v mých rukou můžete plně důvěřovat, dají vám dobrou radu a ukážou správný směr. Dále pracuji s numerologií a s kyvadlem. Ovládám také Reiki a s pomocí této metody posílám pozitivní energii a sílu.

Poradím vám, ale rozhodnout se musíte sami! Pomohu vám nalézt řešení problému, ale jeho uskutečnění je již na vás! Ukážu vám cestu, ale kráčet po ní budete sami! V životě neexistuje nic, co by se nedalo vysvětlit a vyřešit. Nebudu vám nic předstírat nebo nalhávat, řeknu vám jen to, co v kartách uvidím. Máte-li tedy nějaké obavy, cítíte tlak nebo strach, které vás připravují o spánek a energii, pak mě potěší, když mi zavoláte, a najdeme společně řešení. Zavolejte mi na tel.: 234 497 006, jsem tu pro vás! Kartářka a numeroložka Lýdie.

SMS pište ve tvaru VYLOZ LYDIE a váš text na 904 30 46

Ludmila – Výklad karet, Reiki na dálku, Práce s kyvadlem

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz