HoroskopyVěštci

Simon

Výklad karet, Jasnovidectví a věštění, I - Ťing

Telefon: 234 497 006

Už jako malé dítě jsem míval občas vnuknutí, která jsem si tehdy nedokázal vysvětlit. V období dospívání jsem se naučil vykládat karty a tento koníček je mi nejen velkou vášní, ale stal se i mým povoláním, ve kterém mohu využívat svých více než dvacetiletých zkušeností.

Jako své první karty jsem používal jednoduché žolíkové karty, dnes jsou již velmi chatrné a používám je pouze při závažných dotazech. Dárkem jsem o něco později dostal Tarotové karty, které mi pomáhají vidět situaci v širším světle. Vždy záleží na otázce klienta, pak vykládám karty, které se mi pro danou situaci zdají nejvhodnější. Mimo jiné i Lenormand a Cikánské karty. I - Ťing používám na přání zákazníka.

Mé odpovědi na vaše dotazy jsou konkrétní a přesné a obsahují i časové údaje. Dokážu se dobře přenést do klientovy situace a tak mu pomoci citlivě najít odpovědi na otázky, které ho trápí. Hlavní témata mého poradenství jsou láska, zdraví, povolání a finance. Vždy zachovávám diskrétnost, proto mám svou klientelu mezi soudci, lékaři i politiky. Můžete se na mne obrátit i v záležitostech, které jsou brány jako tabu. Především ženy jsou s mým výkladem partnerských vztahů velmi spokojeny, jejich situaci vidím nejen jako kartář, ale dokáži ji posoudit i jako muž. Nemusíte mít obavy z neznámého, zavolejte mi, jsem tu přece pro vás! Tel: 234 497 006 ! Kartář Simon.

SMS pište ve tvaru VYLOZ SIMON a váš text na 904 30 46

Venuše – Výklad karet, Astrologie, Numerologie

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz