HoroskopyVěštci

Dominika

Práce s kyvadlem, Výklad snů

Telefon: 234 497 006

Když mi bylo devět let, řekla mi teta, že jsem narozená ve znamení Lva. Tuto situaci si přesně vybavuji, jako by to bylo včera. Od té doby mě neopustila fascinace esoterikou. Pamatuji si, že jsem se v době své puberty ptala snad každého, kdy se narodil, abych si ho pak v tichosti analyzovala. Myslím, že už tehdy jsem získala poměrně přesný vhled do psychiky člověka. V dospělosti jsem pak toužila po tom, aby se můj koníček stal i mým zaměstnáním. Napřed jsem si ale prošla střední školou a praxí obchodní zástupkyně.

Velmi ráda pracuji s kyvadlem a zabývám se výklady snů, se kterými mám již dlouholeté zkušenosti. Výklady jsou podpořeny nejen mou intuicí a zkušenostmi, ale také mnoha semináři a odbornými kurzy. Ráda vnesu jistotu do vašeho života!

Citlivě a upřímně vám poradím v záležitostech povolání, lásky a partnerství, dětí a rodiny, peněz a úspěchu. Ozřejmím vám vaše téma ze všech stran tak, abyste byli schopni sami učinit správné rozhodnutí. Mou potřebou je prohloubení vašeho vědomí. Řeknu vám přitom, co spatřuji, i když to nebude třeba zrovna to, co byste si přáli slyšet. Předestřu vám nové pohledy a možnosti řešení. Neváhejte a zavolejte mi na tel: 234 497 006! Vykladačka snů Dominika

SMS pište ve tvaru VYLOZ DOMINIKA a váš text na 904 30 46

Emanuela – Výklad karet, Práce s kyvadlem, Minulé životy a karma, Reiki na dálku

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz