HoroskopyVěštci

Agnes

Výklad karet

Telefon: 234 497 006

Když jsem jednou s mojí tehdejší přítelkyní navštívila v zahraničí obchod s esoterickými pomůckami a uviděla jsem tam Crowley Tarot, řekla jsem si, že si domů přivezu hezký suvenýr. Netrvalo však dlouho a začala jsem zkoušet své první výklady. Dokonce jsem se scházela s jednou zkušenou kartářkou, aby mi v začátcích poradila. Brzy na to se ze mě stala velmi žádaná poradkyně. Výkladu karet se věnuji již přes 30let.

Vykládám Crowley Tarot, Lenormand a Cikánské karty. Podle vašeho přání mohu při rozhovoru vyložit komplexní náhled na vaši momentální životní situaci, nebo se věnuji čistě vašim konkrétním dotazům. Naznačím vám možnosti řešení a přispěji tím k otevření nových perspektiv a snadnějšímu zvládání problémů. Mé znalosti sahají i do oblasti drahých kamenů.

Specializuji se především na partnerské vztahy. Pomohu vám najít lásku, poradím vám v nefungujícím vztahu a dokážu vám prozradit, zda je vám protějšek nevěrný. Budu vám rádkyní i v případě, že se právě ocitáte v milostném trojúhelníku. Při své práci zapojuji srdce, rozum, cit a jsem upřímná. Mým cílem je dosáhnout vaší spokojenosti a důvěry. Zavolejte mi na tel.:234 497 006! Kartářka Agnes

SMS pište ve tvaru VYLOZ AGNES a váš text na 904 30 46

Lea – Výklad karet

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz