HoroskopyVěštci

Dalila

Astrologie, Výklad karet

Telefon: 234 497 006

Už jako dítě jsem věděla o daru, který mám, a tím bylo vnímání budoucnosti a dějů, které se teprve odehrají. Později, když mi těžce onemocněla dcera, vyhledala jsem astrologa, který mi řekl, že jsem jasnovidná. Předpovídal mi i talent na astrologii. Pracovala jsem jako finanční poradkyně a vlastně už v této době jsem začala radit mým klientům i v jejich osobních problémech. V roce 1999 mě zaujal kurz psychologické astrologie a později se ze mě stala i učitelka meditace.

Díky astrologii, podpořené výkladem karet, vám mohu nabídnout pohled na vaši minulost, přítomnost i budoucnost. Zastihnu člověka přesně tam, kde se právě nachází. Je pro mne velice důležité umět se vcítit do světa toho, kdo přichází hledat radu. Společně pak najdeme řešení. Mí klienti ve mě mohou mít důvěru, snažím se vyzařovat klid a pochopení.

Hlavní témata, kterými se zabývám, jsou partnerství, povolání, dětství, děti a spirituální otázky. Společně můžeme najít možnosti, které by přinesly nové cesty a pomohou vám se rozhodnout. Těším se na rozhovor s vámi! Jsem tu pro vás na tel.: 234 497 006. Vaše astroložka Dalila

SMS pište ve tvaru VYLOZ DALILA a váš text na 904 30 46

Ludmila – Výklad karet, Reiki na dálku, Práce s kyvadlem

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz