HoroskopyVěštci

David

Numerologie, Výklad karet, Práce s kyvadlem

Telefon: 234 497 006

Už v mládí jsem se zajímal o mnohá tajemství života, lidí a dějů, které se kolem mě stávaly. Už v sedmnácti letech jsem sestavoval numerologické výpočty pro členy rodiny, přátele a známé. Esoterika se tak stala mou životní náplní a již 21 let s láskou radím těm, kteří hledají svoji cestu.

Na úplném začátku své kariéry jsem se věnoval pouze numerologii a navštěvoval jsem mnoho renomovaných kurzů, které mi otevřely oči, a já jsem naplno objevil své schopnosti. Mou zálibou byly a stále jsou dlouhodobé předpovědi a typologie jednotlivých znamení. Poté jsem začal využívat svých vloh i k výkladu karet a práci s kyvadlem. Mimoto pracuji jako psychologický poradce.

Rozhodnutí stát se profesionálním esoterickým poradcem padlo až v době, kdy jsem viděl, jak je moje poradenství pro klienty důležité. Nabízím vám individuální a zodpovědné poradenství v kombinaci se srozumitelnou astrologií a výkladem karet. Mohu vám pomoci vidět i dále do budoucnosti, pokud si to budete přát. Najdeme spolu cesty k vyřešení vašich problémů! Těším se na vaše zavolání. Velmi rád vám pomohu. Tel.: 234 497 006! Numerolog a kartář David

SMS pište ve tvaru VYLOZ DAVID a váš text na 904 30 46

Ludmila – Výklad karet, Reiki na dálku, Práce s kyvadlem

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz