HoroskopyVěštci

František

Numerologie, Astrologie, Výklad karet

Telefon: 234 497 006

Už od dětství jsem inklinoval k přírodním vědám a vesmírných zákonitostem. Přes tuto zálibu jsem se dostal i k numerologii a částečně k astrologii, které mě provázejí životem už přes 20 let. Tyto vědy o nás mnohé vypovídají a samozřejmě i mé přátele začalo zajímat, co by se jejich prostřednictvím o sobě mohli dozvědět. Tím začalo mé vykládání nejprve pro úzký kruh rodiny a přátel, a od roku 1995 se poradenstvím zabývám profesionálně.

Na počátku našeho rozhovoru si pozorně vyslechnu vaše starosti, zeptám se na jméno a věk. Následně si udělám přehled o vaší situaci, a pak se společně začneme zabývat otázkami, v kterých chcete mít jasno. Na přání vám sestavím i kompletní numerologický rozbor a zprostředkuji vám náhled do budoucnosti. K výkladu používám i karty.

Klíčovými tématy mého poradenství jsou manželské i mimomanželské vztahy, pracovní záležitosti, ale i problémy z dětství. Nevyhýbám se však žádným dotazům, které vás trápí. Těším se na zavolání. Tel.: 234 497 006! Numerolog a kartář František

SMS pište ve tvaru VYLOZ FRANTISEK a váš text na 904 30 46

Berta – Výklad karet, Práce s kyvadlem

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz