HoroskopyVěštci

Zina

Výklad karet, Práce s kyvadlem

Telefon: 234 497 006

Moje náklonnost k esoterice se vyvíjela již v mládí. Dokázala jsem předpovědět, co se v mém nejbližším okolí stane. Za pomoci mé starší známé, která byla médiem, tedy prostředníkem mezi tímto a oním světem, se mi dařilo můj dar prohlubovat a lépe chápat. Po porodu prvního dítěte, který byl velmi těžký, se mi zcela otevřela cesta k duchovnímu světu. Tehdy jsem si pořídila své první karty a začal jsem je vykládat v okruhu svých známých a přátel. Od začátku 90. let pracuji v tomto oboru profesionálně.

Jsem otevřená, upřímná, ale zároveň i velmi vnímavá a přistupuji citlivě ke klientovi. Aniž by mi musel předem cokoli říkat, dokážu rozpoznat jeho aktuální stav. Používám různé menší a rychlé výkladové metody, přes které mohu jít až do detailů a dostávám odpovědi na konkrétní dotazy klienta. V nejasných situacích si vypomáhám kyvadlem. Spolu s hledajícím se pokoušíme nalézt řešení jeho momentálních problémů a východiska z krizových situací.

Hlavními tématy, se kterými vám poradím, jsou povolání, láska, peníze a tělesné a duchovní blaho. Ráda s vámi najdu to nejlepší řešení. Zavolejte mi na tel.: 234 497 006. Vaše kartářka Zina

SMS pište ve tvaru VYLOZ ZINA a váš text na 904 30 46

Ludmila – Výklad karet, Reiki na dálku, Práce s kyvadlem

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz