HoroskopyVěštci

Nikol

Výklad karet, Práce s kyvadlem

Telefon: 234 497 006

Esoterickými schopnostmi ve formě vidin a vizí disponuji již od dětství, ale po dlouhou dobu jsem jim nepřikládala zásadní význam. To, že jsem někdy věděla předem, co se stane, mi přišlo zcela normální, neboť jsem předpokládala, že jistá míra intuice je vlastní každému člověku. Své schopnosti jsem proto nijak nerozvíjela. Zlom přinesla vize týkající se mé rodiny, která mě přivedla ke kartářce. Na jejím příkladu jsem si uvědomila, že esoterika je více než seriózní věda, které je možno věnovat se na profesionální úrovni. Od té chvíle naplno vnímám své poslání.

Vykládám především Cikánské karty a při nejasných situacích pracuji také s kyvadlem. Při každém výkladu uplatňuji své jasnovidecké schopnosti, které s předchozími technikami ráda kombinuji.

Nejsem tématicky vyhraněna. Ráda vám poradím s partnerskými vztahy, láskou, financemi, povoláním i rodinnými problémy. U otázek zaměřených na zdraví však samozřejmě nemám ambice léčit, ale spíše diagnostikovat případnou duševní nebo fyzickou komplikaci. Těším se na vás na tel.: 234 497 006. Vaše kartářka Nikol

SMS pište ve tvaru VYLOZ NIKOL a váš text na 904 30 46

Emanuela – Výklad karet, Práce s kyvadlem, Minulé životy a karma, Reiki na dálku

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz