HoroskopyVěštci

Radana

Astrologie, Numerologie, Výklad karet

Telefon: 234 497 006

Dlouhá léta jsem chodila k astroložkám a kartářkám i já, až jsem se v roce 1995 začala astrologií a výkladem karet zabývat sama. První impulz k tomu mi dal pocit, že nikdy není jen jedna cesta, po které se mohu vydat, ale že jich existuje spousty. Chci vám ukázat možnosti a řešení i v situacích, které se vám mohou zdát bezvýchodné.

Na základě horoskopu vám ráda sestavím partnerskou analýzu, která vám objasní, jakou budoucnost má váš nový vztah, nebo jestli se k sobě s partnerem hodíte. Rozpoznám minulost, přítomnost i budoucnost a vnesu světlo tam, kde byla doposud tma. Zabývám se klasickou astrologií, numerologií a výkladem tarotových karet.

Láska, partnerství, štěstí, peníze, povolání a obchodní záležitosti jsou hlavními tématy mé práce. Provádím i srovnávání partnerů. Při svém poradenství beru vždy ohled na klienta a na jeho momentální rozpoložení. Mým cílem je, aby po skončení našeho rozhovoru cítil úlevu a vykročil do života plný nových ideálů. Spolu vytvoříme lepší budoucnost i vám! Zavolejte mi na tel.: 234 497 006! Astroložka a numeroložka Radana

SMS pište ve tvaru VYLOZ RADANA a váš text na 904 30 46

Emanuela – Výklad karet, Práce s kyvadlem, Minulé životy a karma, Reiki na dálku

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz