HoroskopyVěštci

Zoe

Numerologie, Astrologie, Výklad karet

Telefon: 234 497 006

Jako dospívající dívka jsem v sobě začala objevovat různá nadání. Nejdříve šlo o náhodné předpovědi, potom mé kamarády zaujaly výpočty na sešitech ze školy. Díky rodičům, kteří mi dovolili vedle pravidelného studia navštěvovat různé kurzy esoteriky, mohu nyní pomáhat lidem, aby je nepotkalo mnoho zklamání.

V průběhu let jsem se v oboru numerologie vypracovala na jednoho z nejuznávanějších odborníků v ČR. Sestavuji numerologické horoskopy a rozbory spolu s analýzou osobností. S tím velmi těsně souvisí můj zájem o astrologii, které se věnuji jen o něco kratší dobu než numerologii. Během své praxe jsem začala spolu s numerologií používat jako doplňující metodu i výklad karet.

Ráda vám poradím se starostmi a trápeními. Je jedno, jestli jsou velké, nebo malé. Důležitou součástí mé terapie je pozorné naslouchání klientovi. Sami ucítíte, že má pozitivní slova vás zbaví počátečního strachu. Pokud by mé předpovědi měly být negativní, podám vám je citlivě a určitě spolu najdeme hned několik možných řešení. Najdete u mne upřímnou a láskyplnou podporu, náš dialog vám dodá odvahy! Velmi se těším na rozhovor s vámi. Numeroložka Zoe na tel.: 234 497 006

SMS pište ve tvaru VYLOZ ZOE a váš text na 904 30 46

Dalila – Astrologie, Výklad karet

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz