HoroskopyVěštci

Bohunka

Astrologie, Minulé životy a karma, Čakry, Křišťálová koule

Telefon: 234 497 006

Dlouho jsem pátrala po smyslu života a odpovědích na své otázky. Až esoterika mi otevřela cestu k poznání. Pravidelně jsem chodila ke zkušené astroložce, která mě při jedné návštěvě vybídla, ať na sobě začnu pracovat, že mám sama dar provádět výklad a být pro druhé oporou. Začala jsem se tedy vzdělávat a v začátcích radila jen v okruhu svých nejbližších. Brzy za mnou však začali chodit i neznámí lidé s žádostí o pomoc, proto jsem se v roce 1989 rozhodla věnovat se astrologii profesionálně.

Podle data narození vám sestavím osobní biorytmus nebo horoskop karmy. Ten vám objasní silné a slabé stránky vašeho minulého života, které vás mohou ovlivňovat i v tom současném. Dále pracuji s čakrami a jejich očistným procesem. Jsem schopna zprostředkovat vám precizní a jasné odpovědi na všechny vaše otázky.

Zabývám se především karmickými vazbami v rodině a řešením karmických problémů. Poradím vám však i v záležitostech lásky a povolání. Všem problémům se věnuji velice citlivě, obraťte se na mě s důvěrou i vy. Tel.: 234 497 006! Vaše astroložka Bohunka

SMS pište ve tvaru VYLOZ BOHUNKA a váš text na 904 30 46

Venuše – Výklad karet, Astrologie, Numerologie

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz