HoroskopyVěštci

Berenika

Numerologie, Výklad karet

Telefon: 234 497 006

Jmenuji se Berenika a už jako dítě jsem měla díky svým schopnostem potřebu pomáhat lidem. Když mi bylo asi tak čtrnáct let, začala jsem se esoterikou díky své mamince ještě intenzivněji zabývat. Před šestnácti lety jsem se rozhodla udělat ze svého poslání povolání.

Zabývám se numerologíí a harmonizací těla a mysli pomocí barev, které mají na naši psychickou i fyzickou pohodu velký vliv. Výkladu karet, pro které jsem své nadání objevila o něco později, se věnuji intenzivně posledních šest let. Používám několik druhů karet. Praktické Cikánské karty, Tarot i něžné Andělské nebo Archandělské karty. Velice mě těší kontakt s lidmi a vážím si důvěry, s níž se na mne obracite. Jsem šťastná, že vám mohu pomoci najít vaše vlastní štěstí a lásku.

Mohu vám pomoci v otázkách lásky, partnerství, povolání, financí, ale také v otázkách běžného denního života. K předpovědím potřebuji znát jen vaše jméno a datum narození, případně totéž u vašeho partnera. Toužíte po partnerském vztahu, ale po zraňujících zkušenostech máte málo odvahy se s někým seznámit? Bez obav!! Existují techniky a mechanismy, jak získat, či si obnovit sebevědomí a udržet si odvahu i štěstí v životě. To dokážete! Ráda vám s tím pomohu. Nabízím i první psychologickou pomoc. Pomohu vám k cíli krok za krokem. Těším se na váš hovor. Tel.: 234 497 006! Numeroložka a kartářka Berenika

SMS pište ve tvaru VYLOZ BERENIKA a váš text na 904 30 46

Lena – Výklad karet, Práce s kyvadlem, Léčitelství

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz