HoroskopyVěštci

Alma

Výklad karet, Numerologie, Práce s kyvadlem

Telefon: 234 497 006

Již od dětství mě zajímaly všechny možné karty. Tehdy jsem si s nimi spíše hrála, avšak prostřednictvím těchto her jsem postupně začala objevovat jejich význam. Později se staly významným pomocníkem v mé práci, protože jejich výpovědní schopnosti jsou přesné a ohromující. Když se za sebou dnes ohlédnu, vidím více než 25let práce profesionální kartářky a numeroložky.

Karty nikdy nelžou. O tom jsem nejen hluboce přesvědčena, ale ráda bych i vám upřímným výkladem dokázala, že vypovídají o mnohém. K potřebám každého klienta přistupuji individuálně a věnuji jim dostatek času. Při své práci používám k výkladu karty Tarotové, Mariášové nebo Lenormand. Druh karet volím podle toho, s jakým problémem potřebujete v dané chvíli poradit. Zabývám se navíc i numerologií a příležitostně pracuji s kyvadlem.

Kromě partnerského poradenství, témat rodiny, práce a dětí nabízím i řešení finančních problémů. Na prvním místě u mě stojí upřímnost. Budu vám oporou a spolehlivým poradcem ve všech těžkých životních situacích. Neváhejte mne kontaktovat na tel.: 234 497 006. Kartářka Alma

SMS pište ve tvaru VYLOZ ALMA a váš text na 904 30 46

Lea – Výklad karet

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz