HoroskopyVěštci

Vlaďka

Astrologie, Numerologie, Výklad snů

Telefon: 234 497 006

Do studia astrologie jsem se již před mnoha lety pustila společně s nejlepší přítelkyní. Ta u ní však dlouho nevydržela. Zato mě naprosto okouzlila a věnuji se jí do dnes. Na vlastní kůži jsem sama pocítila, jak je důležité, když se člověku v krizové situaci dostane dobré rady a pomoci. Protože mě vyhledávalo stále více klientů, rozhodla jsem se učinit ze svého koníčku povolání a nabídnout své služby širšímu okruhu lidí.

Na začátku rozhovoru od vás potřebuji jen datum narození, s přesným časem a místem. Poté co si sestavím váš horoskop jsem schopna odpovědět na všechny vaše otázky a objasnit vám, co mi váš horoskop prozrazuje. Jsem upřímná a za pomoci numerologie vám poskytnu odpovědi včetně časových údajů.

Mám pochopení pro problémy všeho druhu a odborně a precizně se věnuji všem kladeným otázkám. Nejčastěji jsem vyhledávána kvůli partnerských a finančním problémům. Hlavním cílem mé práce je získat si důvěru každého klienta, protože jen tak můžeme v jeho životě docílit obratu k lepšímu. Svěřte se mi se svým trápením i vy, spolu cestu ke štěstí najeme! Jsem tu pro vás na tel.: 234 497 006! Astroložka a numeroložka Vlaďka

SMS pište ve tvaru VYLOZ VLADKA a váš text na 904 30 46

Lea – Výklad karet

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz