HoroskopyVěštci

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Telefon: 234 497 006

Jmenuji se Pavlína. Brána do světa esoteriky se mi otevřela po jednom zásadním prožitku, kterým byla smrt blízkého člověka. Dlouho jsem se nemohla smířit s tím, že už ho nikdy neuvidím, a proto jsem se začala zajímat o věci mezi nebem a zemí. Na doporučení kamarádky jsem se dostala k astrologii, ve které jsem našla nový smysl, a hlavně naplnění svého života.

Astrologii, kterou požívám jsem se ještě učila na papírových tabulkách, nyní již používám moderní počítačové programy, do kterých zadám váš přesný čas a místo narození. Váš horoskop nám prozradí nejen o vás, ale i o lidech ve vašem okolí mnohé. Pokud se zajímáte o reinkarnaci, budu vaším velkým pomocníkem.

Také si někdy říkáte, že kdybyste věděli, co se stane, zachováte se jinak? Se mnou tu možnost máte! Na základě vašeho místa a času narození vám sestavím váš osobní horoskop, díky kterému spolu předejdeme těžkým životním situacím a pokud již nastaly, vyřešíme je společně. Citlivě přistoupím k vašim dotazům a problémům, a společně najdeme nejlepší řešení vašich nesnází. Těším se na vaše zavolání na tel.: 234 497 006. Astroložka Pavlína

SMS pište ve tvaru VYLOZ PAVLINA a váš text na 904 30 46

Venuše – Výklad karet, Astrologie, Numerologie

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz