HoroskopyVěštci

Mona

Astrologie, Výklad karet

Telefon: 234 497 006

Esoterika mě zajímala odjakživa. Ale zhruba před 15 lety mě do svých sítí polapila astrologie. Zkoumala jsem její podstatu a za pomoci nesčetné literatury jsem čím dál více pronikala do tajemství hvězd. Nevyvratitelnost astrologie mě přitahovala jako magnet. Poté jsem absolvovala astrologickou školu Sirrah pod vedením Mgr. Alice de Silva Lago, kde jsem získala certifikát. V průběhu let jsem získala spousty zkušeností a spokojených klientů. Své služby bych ráda nabídla i vám.

Za pomoci astrologie vám odhalím váš temperament, charakter a osobnost. Ukážu vám silné i stinné stránky vaší povahy. Zabývám se také srovnáváním partnerů. Se mnou získáte ucelený pohled na váš vztah. Odkryji vám silná místa a slabiny vztahu, aspekty lásky i všeobecné tendence pro vztah. Zjistíte, jak se doplňují vaše povahy a jaká je vaše vzájemná přitažlivost. Znát dobře svého partnera je totiž pro život velmi důležité. Astrologickou předpověď si doplňuji výkladem z Hvězdných karet.

Zabývám se především otázkami z oblasti partnerských vztahů a lásky. Ráda vám ale poskytnu také cenné rady z oblasti zdraví a povolání. Můžete se mi svěřit s jakýmkoliv trápením. Zavolejte mi na tel.: 234 497 006. Vaše astroložka Mona

Anežka – Výklad karet, Čtení z kávové sedliny, Čakry, Práce s energií

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz