HoroskopyVěštci

Dita

Výklad karet, Astrologie

Telefon: 234 497 006

V roce 1985 jsem během jedné partnerské a životní krize začala studovat astrologii a doufala jsem, že se mi s její pomocí podaří lépe pochopit partnera a vlastně i mou životní situaci. Navštěvovala jsem různé kurzy a semináře a stále jsem si své vzdělání doplňovala. Dnes tedy mohu čerpat z obrovského množství vědění. Již od roku 1991 pracuji jako profesionální astroložka a kartářka a mám výborné zkušenosti především s telefonickým „anonymním“ poradenstvím.

Prostřednictvím mého výkladu získáte náhled na všechny oblasti vašeho života. Pomohu vám pochopit situace, ve kterých se právě nacházíte a poznat vlastní možnosti. Jsem schopna pro vás připravit rozsáhlou analýzu osobnosti a vyložit vám události minulé, současné i budoucí. Vykládám Tarotové, Mariášové a Andělské karty.

Mezi témata, kterými se zabývám patří záležitosti partnerství, kariérního růstu a také financí. Vnímavě a upřímně se věnuji dotazům všech svých klientů, a protože se jejich počet stále rozrůstá a mnozí mi zachovávají věrnost, přesvědčuje mě to o správnosti a kvalitě mého poradenství. Zavolejte mi i vy na tel.: 234 497 006! Vaše kartářka Dita

SMS pište ve tvaru VYLOZ DITA a váš text na 904 30 46

Lea – Výklad karet

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz