HoroskopyVěštci

Zdeňka

Astrologie, Výklad karet, Jasnovidectví bez pomocných prostředků

Telefon: 234 497 006

Jmenuji se Zdeňka. Vzpomínám si, že zvláštní schopnosti jsem měla už v 15 letech, ale tenkrát jsem s nimi neuměla zacházet a snažila jsem se je potlačit. Pak mi v několika životních situacích pomohly, a já se rozhodla je zdokonalovat. Absolvovala jsem mnoho kurzů a návštěv známých českých astroložek a kartářek, které mi pomáhaly v mém učení. Od roku 1998 se věnuji esoterickému poradenství aktivně.

Vykládám za pomoci Cikánských karet a karet Lenormand. V případě zájmu sestavuji osobní horoskopy, který vám napoví, jakým směrem se máte ubírat. Navíc se snadno dokážu vcítit do jiných lidí, a přesně vnímám situace, v nichž se právě nacházejí. Pokud se přede mnou klient otevře zjevují se mi skutečnosti, na které se ptá tak jasně, jako by se přede mnou odehrávaly.

Mými hlavními tématy jsou rodinné vztahy, děti a zásadní životní rozhodnutí. Svěřte se mi s jakýmkoliv trápením a přesvědčte se o tom, že společně ho dokážeme vyřešit! Zavolejte mi na tel.: 234 497 006. Těším se na rozhovor s vámi! Astroložka a kartářka Zdeňka

SMS pište ve tvaru VYLOZ ZDENKA a váš text na 904 30 46

Venuše – Výklad karet, Astrologie, Numerologie

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz